YUNUS EMRE SÖZLÜĞÜ: EN İYİ CÜMLE

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Özgürlüktür" kapsamında okulumuz Müdür Yardımcısı Ramazan ABADAN, Türkçe Öğretmenimiz Ümran BARAN ve Matematik Öğretmenimiz Enver BİÇER Koordinatörlüğünde Aralık ayı Yunus Emre Sözlüğü konusunda gerekli çalışamalar yapılmıştır.

15.12.2023 119

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Özgürlüktür" kapsamında okulumuz Müdür Yardımcısı Ramazan ABADAN, Türkçe Öğretmenimiz Ümran BARAN ve Matematik Öğretmenimiz Enver BİÇER Koordinatörlüğünde Aralık Ayı Yunus Emre Sözlüğü incelenmiş ve gerekli çalışmalar yapılmıştır.

İligili Proje Yürütme Komisyonu tarafından "El Ver, Para Ver, Can Ver Lakin Boş Söz Verme" cümlesi en iyi cümle olarak seçilmiştir. Okul idaresi olarak özverili çalışmalarından dolayı Türkçe Öğretmenimiz Ümran BARAN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

15-12-2023